logo

Organizare Evenimente

ROCK HOUSE EVENTS este o structura de economie sociala, care se implica cu idei noi în comunitatea din care face parte, transformând propuneri si concepte în evenimente memorabile, utilizând si resurse din grupuri vulnerabile.

Organizam evenimente si punem la dispozitia Dvs. toata gama de servicii conexe pentru ca evenimentul pe care îl doriti sa aiba loc la standarde profesionale! Credem cu tarie ca avem toate resursele necesare organizarii de târguri, evenimente corporate, concerte, conferinte, evenimente culturale (spectacole de teatru, proiectii speciale de film), evenimente mondene (lansari, petreceri), evenimente pentru copii, chiar si nunti, astfel încât Dvs. puteti sa va alegeti cu destinderea si momentele frumoase. De toate celelalte ne ocupam noi!
Servicii pentru evenimente:
Productie video-cinematografica (spot, videoclip, emisiuni, concert, eveniment) Fotografie profesionala (sedinte foto exterior/interior/fashion/produse/industrie; evenimente) Echipamente sunet pentru concert

ROCK HOUSE EVENTS
Website: www.rockhouseevents.ro
Email: office@rockhouseevents.ro
Email: ance.eu@gmail.com
facebook.com/RHEvents
Telefon: 021 303 54 23


POSDRU/168/6.1/S/145899

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INVESTESTE IN OAMENI !


Asociatia ANCE Europe este operator de date cu caracter personal nr. 33983 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P., in conformitate cu Legea nr. 677/2001


Beneficiar: Asociatia ANCE Europe
Parteneri: AUR (Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane), ASSOC (Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala), Fundatia Doina Levintza, ANCE (Athens Network of Collaborating Experts)

Parteneri

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.