logo

EVENIMENTE / MACHINE HEAD

23.09.2015 - S.C. Matca Food S.R.L. - evenimentul Machine Head de la Arenele Romane Bucuresti

In data de 23.09.2015 S.C. Matca Food S.R.L. a participat la evenimentul Machine Head de la Arenele Romane Bucuresti, organizat de S.C. PROMUSIC EVENTS S.R.L. Prin participarea la acest eveniment, S.C. Matca Food S.R.L. a intreprins masuri de informare si constientizare cu privire la activitatile derulate de catre structura de economie sociala, in functie de specificul activitatilor derulate, precum si masuri de crestere a vizibilitați proiectului. S-au mediatizat actiunile acesteia in vederea promovarii beneficiilor aduse de economia sociala si s-a prezentat activitatea structurii prin amenajarea unui spatiu în care au fost expuse produsele specifice S.C. Matca Food S.R.L.


POSDRU/168/6.1/S/145899

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INVESTESTE IN OAMENI !


Asociatia ANCE Europe este operator de date cu caracter personal nr. 33983 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P., in conformitate cu Legea nr. 677/2001


Beneficiar: Asociatia ANCE Europe
Parteneri: AUR (Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane), ASSOC (Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala), Fundatia Doina Levintza, ANCE (Athens Network of Collaborating Experts)

Parteneri

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.