logo

Implementare / Grup Tinta

Grupul țintă al proiectului este format din 210 persoane, din care minim 105 femei, persoane cu dizabilități (100 persoane), familii care au mai mult de doi copii (20 de persoane), familii monoparentale (20 de persoane), persoane care trăiesc din venitul minim garantat (20 de persoane), femei Ón situații de risc (20 de persoane), tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului (10 persoane), manageri ai structurilor de economie socială (șase persoane), specialiști implicați Ón economia socială (14 persoane). Dintre aceștia, 26 persoane din grupurile vulnerabile, șase manageri și șapte specialiști implicați Ón economia socială vor fi angajați Ón cadrul celor șase structuri de economie socială inființate Ón cadrul proiectului, ca urmare a parcurgerii unor programe integrate de info-consiliere și formare profesională. Astfel, din cele 39 de locuri de muncă create Ón cadrul proiectului, 66% vor fi ocupate de persoanele din grupuri vulnerabile.


POSDRU/168/6.1/S/145899

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INVESTESTE IN OAMENI !


Asociatia ANCE Europe este operator de date cu caracter personal nr. 33983 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P., in conformitate cu Legea nr. 677/2001


Beneficiar: Asociatia ANCE Europe
Parteneri: AUR (Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane), ASSOC (Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala), Fundatia Doina Levintza, ANCE (Athens Network of Collaborating Experts)

Parteneri

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.