logo

EVENIMENTE / ECONOMIA SOCIALA

30.09.2015 - S.C. Matca Food S.R.L. - evenimentul Economia Sociala O solutie favorabila pentru o societate responsabila

S.C. Matca Food S.R.L. a participat de asemenea in data de 30.09.2015 la evenimentul Economia Sociala O solutie favorabila pentru o societate responsabila, eveniment organizat de catre Asociatia Institutul pentru Politici Sociale la Hotel Crystal Palace, str. Alexandru Serbanescu nr. 18-20, Bucuresti.


POSDRU/168/6.1/S/145899

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INVESTESTE IN OAMENI !


Asociatia ANCE Europe este operator de date cu caracter personal nr. 33983 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P., in conformitate cu Legea nr. 677/2001


Beneficiar: Asociatia ANCE Europe
Parteneri: AUR (Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane), ASSOC (Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala), Fundatia Doina Levintza, ANCE (Athens Network of Collaborating Experts)

Parteneri

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.